Kategorier
Ikke kategoriseret Ikke kategoriseret

Kloakservice samme dag.

Vi har flere gange hørt fra vores kunder at de som private bliver nedprioteret og må vente på Kloakservice. Sommetider flere dage efter de har ringet. Dette sker ikke i EIGAARD KLOAKSERVICE. Vi kommer samme dag Du ringer. Det kan godt være det nogle gange bliver sent, men vi skal nok komme. Hos os har privatkunder samme prioritet som erhvervskunder. Og vigtigst af alt, så giver vi besked om hvornår vi kan være hos Jer.

Kategorier
Ikke kategoriseret Lokalisering brønd

Lokalisering af kloakker og brønde

Kender Du din kloak? – Hvis du kender din kloak, så ved du også hvor der er en spulebrønd o.s.v.
Er du huskøber, så er der mange ting at have styr på. Alle kigger naturligvis på tilstandsrapport. Men her er kloakker ikke omfattet. Dette kan på sigt blive et problem, som også kan blive dyrt at reparere eller udskifte. Manglende kloaktegninger kan også være problematisk. Sørg for ved besigtigelse af ejendomme, at se kloaktegninger. Også gerne se om alle dæksler er fritlagt.

Hvis man ikke kender sin kloak, så kan det blive problematisk i forhold til rensning af toilet, køkken, bad m.m., hvis der ikke er en synlig spulebrønd eller du ikke ved hvor brønden er.

Vi oplever tit at der ikke er nogen synlige brønde eller vores kunder ikke ved hvor de er. Her kan vi lokalisere hvor brønden er med vores TV-udstyr og søgefunktion. Dette er den bedste og billigste måde at finde en brønd på. Der skal kun graves der hvor brønden ligger. Og når den er fundet, så kan vi tilbyde at hæve brønden til niveau og afslutte med en nyt dæksel til en absolut fornuftig pris. På billederne under ses et eksempel på en brønd der har ligget 38 cm under niveau i indkørsel.